Trygg elbillading

Få hjelp

Stadig flere skaffer seg elbil og plug-in hybrid. Da melder gjerne behovet seg for muligheten til å lade hjemme. Med en ferdig montert elbillader er du sikret trygg og effektiv lading av bilen din.


Trygg og effektiv hjemmelading

En elbillader går under flere navn: hjemmelader, ladeboks, ladestasjon og vegglader er bare noen av dem. Kort fortalt er det en fastmontert og spesialtilpasset lader for elbiler og plug-in hybrid, og den kan monteres både hjemme og på hytta.  

Lader du bilen din hjemme, bør du investere i en hjemmelader. Det er hurtigere og langt tryggere enn lading i vanlig stikkontakt. Ladeboksen tilpasses el-anlegget i boligen din, og den får en dedikert kurs og jordfeilbeskyttelse. Den stopper også strømtilførselen til bilen din straks den er ferdigladet. Hjemmeladeren passer til de fleste elbiler og plug-in hybrid. Det er altså en trygg investering som kan brukes i mange år, selv om du bytter bil.

Det er viktig at hjemmeladeren blir installert riktig, og det stilles krav til at ladestasjonen må installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Denne jobben har du ikke lov til å gjøre selv. Vi anbefaler derfor at du velger installasjon når du kjøper en hjemmelader på Fjordkraft Markedsplass - så er du sikker på at det blir gjort i henhold til alle gjeldende regler og forskrifter. Alle selgere av elbilladere på markedsplassen har avtale med godkjente installatører som vil ta kontakt etter du har gjennomført kjøpet. Se mer informasjon om den konkrete prosessen for de ulike leverandørene på produktsidene..