Få hjelp

Mill Sense inneklimasensor 3-pakning

  • Varekode
   SENSE 3PACK
  • EAN/GTIN
   7090019824257
  • MPN
   SENSE 3PACK
 • 0
  17   – Fordelspoeng
  • kr 1.699,00
  Solgt av Mill International AS
  Antall:  
  På lager
  Luften du puster hver dag er viktig for helsen din. Ofte er luften inne dårligere enn vi er klar over. Mill Sense måler luftkvaliteten i hjemmet ditt. Med enkle grep kan du sikre et sunt inneklima for deg og din familie. Denne smarte innendørs luftkvalitetssensoren måler fuktighet, TVOC (giftstoffer og kjemikalier som slippes ut fra hverdagslige gjenstander som møbler og vaskemidler), temperatur og eCO2.

  Mill Sense har en integrert WiFi-funksjon som lar deg sjekke status for luftkvaliteten din i den brukervennlige Mill-appen uansett hvor du er. Bruk statistikkfunksjonen til å måle inneklimaet ditt over tid. Superenkel tilkobling med Bluetooth som automatisk kobler enheten til WiFi-nettverket ditt. Koble Mill Sense til Mill WiFi-varmeovner for mer presis temperaturkontroll. En sensor som er atskilt fra produktet gir mer nøyaktige verdier. Lite og elegant design som passer naturlig inn i ethvert moderne interiør. Kan plasseres frittstående eller henges på vegg med veggfestet som følger med. Enkel montering med en selvklebende bakside på veggbraketten gjør at du ikke trenger å bruke skruer og verktøy. Mill Sense er oppladbar og USB-kabel type C er inkludert.

  Kommer i 3-pakning slik at du kan overvåke luftkvaliteten i alle de viktigste rommene i hjemmet.

  Standard levering
  (3-5 virkedager)

  Hva Mill Sense måler

  Luftfuktighet:

  For høye fuktighetsnivåer kan forårsake muggvekst som er skadelig for helsen din, da det kan forårsake astma og allergi. Det er derfor avgjørende med god ventilasjon når du dusjer, tørker klær og lager mat. Om vinteren er tørr luft et vanlig problem grunnet oppvarming. Dette kan også gå hardt ut på møbler og tregulv, som parkett. Gulvet kan begynne å knake eller i verste fall sprekke. På grunn av nybyggingsteknikker faller den relative fuktigheten ofte under de anbefalte verdiene i nye hus, delvis på grunn av god isolasjon. En luftfukter / avfukter kan være en løsning for å oppnå et anbefalt fuktighetsnivå i hjemmet. Det anbefalte fuktighetsnivået: 30-60%. Maks nøyaktighet: Relativ fuktighetssensor ± 2,0% RF

  TVOC:

  Total Volatile Organic Compounds (TVOC) er luftbårne kjemikalier og giftstoffer som slippes ut fra hverdagslige gjenstander som maling, møbler og rengjøringsprodukter. De kan være skadelige i høy konsentrasjon og forårsake irritasjon i øyne, nese og strupe. Avhengig av eksponeringsnivå og lengde, kan det også forårsake mer alvorlig skade på lever og nyrer. Mill Sense måler følgende VOC: Alkoholer, aldehyder, ketoner, organiske syrer, aminer, alifatiske og aromatiske hydrokarboner. Anbefalt TVOC-nivå: < 220 ppb. En luftrenser vil kunne sikre at TVOC-nivået er innenfor det anbefalte nivået.

  Temperatur:

  En jevn temperatur i alle rom er viktig for et sunt inneklima. Det anbefales ikke å slå av varmen helt i rom du ikke bruker, da dette i kombinasjon med fuktighet kan føre til at mugg vokser. Temperatur påvirker ytelse, komfortnivå og forkjølelses- eller influensasymptomer. Koble Mill Sense til Mill WiFi-varmeovner for mer presis temperaturkontroll *. På denne måten vil temperaturen automatisk tilpasse seg dine daglige rutiner. Anbefalt temperatur: 18-25 ° C. Maks nøyaktighet: Temperatursensor ± 0,15 ° C

  ECO2:

  ECO2-målingen beregnes fra VOC-målingen. Beregningen gir noen forutsetninger om andelen VOC som skyldes CO2. Hvis det er betydelige konsentrasjoner av andre VOC, vil eCO2-avlesningen være høyere enn det faktiske CO2-nivået. Moderat til høyt nivå av karbondioksid kan forårsake hodepine og utmattelse, og høyere konsentrasjoner kan gi kvalme, svimmelhet og oppkast. God og regelmessig ventilasjon er viktig for å opprettholde et anbefalt eCO2-nivå. Anbefalt eCO2-nivå: <1200 spm.


   • Varekode
    SENSE 3PACK
   • EAN/GTIN
    7090019824257
   • MPN
    SENSE 3PACK