Mobiltelefon til barn

Få hjelp

Er du på jakt etter mobiltelefon til barn? På Markedsplassen får du kjøpt brukte mobiltelefoner av like god kvalitet som nye – perfekt for barn.


Vi vet at det er mye å tenke på når du skal kjøpe mobiltelefon til barn. Derfor vil vi hjelpe deg litt på vei med noen nyttige tips, og hva du bør tenke på.


Brukt mobil til barn – like god som en ny

Et godt tips når du skal kjøpe mobil til barnet ditt, er å kjøpe en mobiltelefon som du selv kjenner til. Da er det enklere å være til hjelp, samtidig som du kan følge med på mobilbruken. Hvis du selv har iPhone, kan det altså være en fordel om også barnet ditt har det.  

Frister det ikke å bruke altfor mye penger på en splitter ny mobil? Det skjønner vi godt. Derfor kan en brukt mobil være et godt alternativ. På Markedsplassen finner du et stort utvalg av brukte mobiltelefoner så gode som nye – bare til en lavere pris.


Greit å tenke over når du kjøper mobiltelefon til barnet

Tenk godt over hvordan barnet bruker telefonen og hvilke funksjoner han eller hun trenger før dere kjøper mobil. For eksempel kan det være greit å finne ut om mobilen bare skal brukes som telefon, eller om den også blir brukt til underholdning og surfing. Det kan ha betydning både for hvilken telefon og hvilket abonnement dere bør velge.


Trygg mobilbruk

Visste du at både iPhone og Android har foreldrefunksjoner? På den måten er det enkelt å begrense apper og skjermbruk for barn. På Apple og Googles nettsider finner du mer informasjon om hvordan du slår på foreldrekontroll for iPhone og Android. 


Dere skal være fornøyde

Det er viktig for oss at både du og barnet ditt blir fornøyde, og derfor er vi ekstra nøye med å sjekke at alle brukte mobiler er i god stand. Alle våre brukte mobiler har 30 dagers åpent kjøp og to års garanti. Du kan derfor være helt sikker på at du gjør et trygt og godt kjøp på Markedsplassen.


Billige mobilabonnement til barn

Med Fjordkraft Mobil Ung finner du flere billige mobilabonnement som passer til barn og unge. Du får automatisk tjenesten Datakontroll, som passer på at barnet ikke bruker mer data enn hva som er inkludert i abonnementet.

 
Dette får dere:

  • Full Telenor-dekning 
  • Data Rollover 
  • Fri bruk i EU/EØS 
  • Fri fart, tale, SMS og MMS - helt uten ekstra kostnad.

Se hvilket mobilabonnement som passer best for barnet ditt.

 
Hvis du ønsker, kan du legge til Foreldrekontroll. Det er en gratis tjeneste som gir deg full oversikt over hvor mye data barnet bruker. I tillegg sperres abonnementet for all bruk som ikke er inkludert i den faste månedsprisen.