Panelovn med WiFi

Få hjelp

Vurderer du å skaffe deg panelovn med WiFi? En smart varmeovn kan være bra både for lommeboken og miljøet. Her kan du lese mer om hvordan en WiFi-ovn kan hjelpe deg å redusere strømregningen uten at det går utover komforten.

Panelovn med WiFi og egen app gjør det enklere å spare strøm

Det meste av strømforbruket går til oppvarming av bolig. Hvis du har en eller flere panelovner med WiFi gjør det enkelt å justere innetemperaturen uansett hvor du er. Da blir det litt enklere å kutte strømregningen.
Panelovner med WiFi styres via en app, og du kan få full kontroll ved å sette opp ukesprogram som tilpasser innetemperaturen til dine daglige rutiner. Du kan for eksempel fortelle appen at den automatisk skal senke temperaturen når du går på jobb, og skru opp varmen når arbeidsdagen er over. Da unngår du å kaste bort penger på strøm når du ikke er hjemme.

Behagelig innetemperatur hele døgnet med smartovn

Om natten, når du likevel sover – kan det være lurt å ha litt lavere innetemperatur. Du kan stille inn appen til å automatisk senke temperaturen i perioden du vanligvis sover. Et lite tips fra oss, er å be den skru opp varmen igjen en halvtime før du står opp. Da har du spart både penger og miljøet – uten at det går utover komforten.
På Fjordkraft Markedsplass tilbyr samarbeidspartneren vår, Mill, flere panelovner med WiFi.

Hvordan koble opp en smart panelovn

Det er fort gjort å montere og koble opp en smartovn. Her gir vi deg bruksanvisning for hvordan du gjør det hvis du kjøper en Mill varmeovn med WiFi på Fjordkraft Markedsplass.

  1. Monter panelovnen på veggen
  2. Last ned Millheat-appen i App Store eller Google Play og opprett en konto
  3. Følg instruksjonene i appen for å koble til panelovnen
  4. Du er i gang!