Fjernstyring

Få hjelp

Fjernstyring av strøm i hjemmet

Det blir stadig mer populært å fjernstyre dingser i hjemmet. I tillegg til å gjøre hverdagen din lettere kan fjernstyring også bidra til at du får et lavere strømforbruk.

Slik fungerer fjernstyring

For å kunne fjernstyre ulike produkter trenger du å koble opp produktene dine til en smarthus-løsning eller opp mot de ulike leverandørenes apper. Noen produkter kan du også styre via Fjordkraft-appen. Ved oppkobling kan man blant annet styre temperatur på varmekilder, lade el-bilen når strømmen er billigst og sette tidsinnstilling på når lyskilder skal slå seg av og på.

Fjernstyrt stikkontakt

Ved å kjøpe fjernstyrte eller smarte stikkontakter gjør du dine “gamle” varmekilder og  lamper moderne og smarte. Måten du gjør dette på er å sette den smarte kontakten inn i støpselet du har i boligen din fra før, for så å sette stikkontakten til eksempelvis varmekilden inn i smart kontakten. Ved å laste ned appen som tilhører smart kontakten kan du enkelt slå av og på varmekilden fra appen, samt legge inn innstillinger for natte senking og dag senking. I tillegg til mange andre funksjoner.

Finn produktene som gjør strømstyring enkelt

På vår markedsplass tilbyr vi et bredt utvalg av ulike produkter som gjør det enkelt for deg å fjernstyre strømmen i din bolig. Noen av produktene kan du enkelt koble opp til Fjordkraft-appen, da får du alt som omhandler strøm på ett sted.