Smart hjem med Fjordkraft-appen

Få hjelp

Med Fjordkraft-appen får du full kontroll på strømforbruket ditt, og mulighet til å styre smarte produkter fra telefonen – uansett om du er hjemme eller på farten.

Enkel og smart strømsparing

Lurer du på hvor mye strøm du bruker, og hvordan du kan redusere strømforbruket ditt? Svaret ligger i appen. Der kan du enkelt sjekke strømforbruket, og beregne hvor mye strøm som går med til oppvarming, varmtvann og matlaging.

Last ned Fjordkraft-appen fra App Store eller Google Play.


Spar penger mens du er på farten

Det meste av strømforbruket går til å varme opp boligen, og derfor kan det være mye penger å spare på å få litt ekstra kontroll. Med Fjordkraft-appen har du støtte for flere produkter som kan hjelpe deg med strømsparingen – blant annet styringsenhet til varmepumper og panelovner som kan styres fra telefonen.

Vil du ta strømsparingen din et steg videre? Sjekk ut Markedsplassen for å se hvilke smarte produkter som kan hjelpe deg med å redusere strømforbruket ditt.

Det enkleste grepet for å kutte strømregningen er å senke temperaturen. For hver grad du reduserer innetemperaturen kuttes oppvarmingskostnadene dine med fem prosent. Mange vil derfor spare mye på å senke temperaturen til for eksempel 17 grader når de er på jobb og skole.


Disse produktene kan du koble til appen:

  • Elbillader fra Zaptec, Easee og Wallbox

Vi jobber med å få på plass flere smarte produkter som kan kobles til appen.

Er du fortsatt ikke overbevist? Her er flere gode grunner til å laste ned Fjordkraft-appen.


Elbillading i appen

Hvis du er Fjordkraft-kunde, er det enkelt å koble elbilen din opp mot Fjordkraft-appen. Du får vite nøyaktig hvor mye hver lading koster, og du kan sjekke historikken for å se hva enkeltladinger tilbake i tid har kostet.
Foreløpig er det mulig å koble Fjordkraft-appen opp mot blant annet elbiler fra Tesla, BMW, Audi, Volkswagen, Volvo, Skoda, Peugeot, Jaguar og Renault. Vi kobler stadig opp mot nye merker så sjekk oversikt i appen for siste oversikt.

Les mer om elbillading i appen.Slik kobler du produktene til appen    

Kort fortalt setter du opp produktet på vanlig måte. Du lager en bruker hos leverandøren av produktet og følger instruksjonene. Når det er gjort, kobler du produktet til Fjordkraft-appen – vips, så er du i gang!