Smart hytte

Få hjelp

Ønsker du en smart hytte, kan vi hjelpe deg med å realisere drømmen din. På Markedsplassen finner du flere produkter som gir deg mulighet til å følge med på, og styre innetemperaturen – selv om du ikke er på hytten.

Smarte produkter til hytten

En Netatmo værstasjon gir deg oversikt over klimaet både inne og ute. Hvis du kobler den til Fjordkraft-appen kan du sjekke temperatur, luftfuktighet, CO2, støy og trykk på hytten. I tillegg kan du se hvordan temperaturen og luftfuktigheten er utenfor. Alt dette får du oversikt over – uansett hvor du er.

Et annet produkt som kan være med på å gjøre hytten litt smartere, er en Sensibo Sky som du kan styre varmepumpen eller klimaanlegget ditt med. Da kan du skru opp varmen allerede når du er på vei til hytten – høres ikke det komfortabelt ut?

På Markedsplassen finner du også smarte panelovner som du kan styre fra hvor som helst. Foreløpig er det ikke mulig å koble disse til appen vår, men i løpet av høsten kan du gjøre det med Mills panelovner.


En smart hytte fortjener billig strøm over tid

Strøm til spotpris er en strømavtale som gir deg lave strømpriser over tid. Avtalen følger markedsprisen fra time til time – noe som gjør det enklere for deg å redusere strømregningen. Du kan altså tilpasse strømforbruket etter når spotprisen er lav. Laster du i tillegg ned appen vår, får du oversikt over hvor mye strøm du bruker og hvordan prisen utvikler seg.


Enkelt å koble produkter til Fjordkraft-appen

Det skal være enkelt å koble produkter som gjør hytten din smartere til appen vår. Her får du oppskriften på hvordan:

  1. Lag en bruker hos leverandøren av produktet.
  2. Følg instruksjonene hos leverandøren.
  3. Nå kan du koble produktet til Fjordkraft-appen.
  4. Hurra – du er i gang!

I løpet av året kommer det enda flere spennende og smarte produkter som du kan koble til og styre fra appen. Vi lover å oppdatere denne siden når det skjer. Stikk gjerne innom senere hvis du er nysgjerrig.