Få hjelp

Nuratrue Trådløse Ørepropper

  • Varekode
   53548
  • EAN/GTIN
   810009030713
 • 0
  10   – Fordelspoeng
  • kr 999,00
  Solgt av Teleoutlet - One2cel AS
  Ikke på lager
  • Farge: Svart

  Opplev lyd skreddersydd for dine ører, valgfri bass-boost med "Immersion Mode", aktiv støyreduksjon (ANC), IPX4-sertifisert mot svette og sprut, samt touch-styring på begge øreproppene.

  __PRESENT

  __PRESENT

  Standard levering
  (3-5 virkedager)
  Høydepunkter (Les mer)
  • Individuell måling og optimalisering av lyden etter nettopp dine ører
  • Valgfri bass-boost (Immersion Mode)
  • Aktiv støyreduksjon / ANC
  • Svette- og sprutsikkert design (IPX4)

  NuraTrue er revolusjonerende True Wireless in-ear-hodetelefoner som tilpasser lyden nøyaktig til dine ører. De inneholder alt du forventer fra førsteklasses True Wireless-ørepropper, inkludert aktiv støyreduksjon (ANC) og praktisk touch-kontroll. I tillegg byr de på unike funksjoner som setter dem i en klasse for seg.

  Det avanserte Nurasound-systemet analyserer responsen fra dine ører og tilpasser lyden, slik at du opplever en enestående klar og realistisk lyd hver gang du bruker hodetelefonene. Nura-appen guider deg gjennom prosessen på telefonen din, og på bare noen få minutter vil du oppleve en lyd som er perfekt tilpasset dine øreganger.

  Med den enkle tilgangen til "Immersion Mode"-kontrollen i appen kan du justere bassnivået fra nøytralt til eksplosivt, som om du står foran scenen på en rockekonsert. Du kan også løfte den dype bassen og få en fyldig lydopplevelse selv ved lavt volum.

  AUTOMATISK AV/PÅ, ANC OG SOCIAL MODE – IDEELL FOR ALLE SITUASJONER NURATRUE gir ikke bare fantastisk lyd, men er også designet for komfort. Hodetelefonene er motstandsdyktige mot svette og vannsprut og leveres med både silikon- og skumørepropper, slik at du kan finne den optimale passformen for dine ører. For ekstra sikkerhet under aktivitet, inkluderer de også "wingtips". NURATRUE slår seg automatisk av og på, og med 6 timers batteritid pluss ytterligere 3 x 6 timer fra ladeetuiet har du nok strøm til hele dagen.

  ANC-effekten demper effektivt omgivelsesstøy, mens "Social Mode" gir deg øyeblikkelig tilgang til lydene rundt deg med en rask berøring, perfekt for samtaler eller telefonsamtaler når du bruker dem som kontorhodetelefoner.

  Nura NURATRUE fås i sort finish og leveres med ladeetui og USB-C-ladekabel.

  NURASOUND – SKREDDERSYDD LYD TIL DINE ØRER Hvert rom er unikt, inkludert det bittesmå rommet som er menneskeøret. Med Nurasound-teknologien har de skapt hodetelefoner som tilpasser lyden til dine ører, lignende teknologiene for romkorreksjon i høyttalersystemer.

  Gjennom Nura-appen sender systemet en rekke testtoner inn i øret og måler responsen fra trommehinnen og det indre øret. Deretter lages din personlige lydprofil, og lyden fra hodetelefonene tilpasses deretter. Resultatet er en lydopplevelse med en klarhet og detaljrikdom som sjelden finnes i hodetelefoner i denne prisklassen.

  Alt skjer automatisk på noen få minutter, og når din unike profil er opprettet, er den lagret i appen for alltid. Du kan til og med lagre to ekstra profiler for eksperimentering eller for andre som ønsker å oppleve Nurasound-kvaliteten når du ikke bruker hodetelefonene.

  De samme mikrofonene som Nura bruker til å måle ørets svake responslyd, er av samme ultrafølsomme typen som NASA brukte i Mars 2020-oppdraget. Dette illustrerer ambisjonsnivået til disse unike hodetelefonene!

  __PRESENT

  __PRESENT

   • Varekode
    53548
   • EAN/GTIN
    810009030713
  • Generelt
   • Produsent
    Nura
   • Farge
    Svart

  På markedsplassen handler du direkte fra ulike leverandører. Etter innleggelse av ordre vil den sendes som standard postpakke. Sporing av sendingen vil du motta direkte fra den aktuelle transportør.

  Dersom du har bestilt et produkt med installasjon så vil man i etterkant bli kontaktet av montør for å avtale detaljer nærmere. Se det enkeltes produkts sider for nærmere informasjon om installasjon og levering.

  På markedsplassen betaler du 99,- i frakt på alle varer som ikke inkluderer installasjon.

  Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

  Apple AirPods (3. gen.) m/Lightning Case

  Nye AirPods er trådløse øretelefoner – på en helt ny måte.
  • kr 2.090,00
  Solgt av Teleoutlet - One2cel AS