Powerbank

Få hjelp

Nyttige tips for å velge riktig powerbank

Med en powerbank kan du være trygg på at du alltid har litt strøm tilgjengelig til å lade dingsene dine på farten. Skal du ut og reise eller på en lengre fjelltur, er det fint å ha mulighet til å lade mobilen din underveis.

Har du bruk for en powerbank med mye strøm?

En powerbank kan ha stor eller liten kapasitet, og det finnes mange ulike prisklasser å velge mellom. Derfor kan det være smart å vurdere hvor mye strøm du trenger til ditt bruk. Kapasiteten måles i mAh (milliamps per hour). Velger du for eksempel en nødlader med en kapasitet på 10 000 mAh, vil den ha nok strøm til å lade en vanlig mobiltelefon ca. 10 ganger.

Trådløs powerbank gjør ladingen enklere

Fordi det finnes mange ulike mobiltelefoner med ulike ladekabler og standarder, har det lenge vært en utfordring å ha riktig ledning når du skal lade telefonen. Men med trådløs lading er ikke dette lenger et tema.

De fleste nye mobiler støtter trådløs lading. Har du en slik telefon, kan en trådløs powerbank være et godt alternativ. Da slipper du å holde styr på ulike ledninger, og flere familiemedlemmer med ulike telefoner kan enkelt bruke den samme powerbanken.

Nå kan du også få powerbank med solceller

Det finnes nødladere som lader seg selv ved hjelp av solenergi. Er du en som liker friluftsliv og gjerne drar på lengre teltturer, kan solcellene sørge for at din powerbank holder ut lenge.