Få hjelp
 • Nyhet!

Toshiba Shorai 25

Kompakt varmepumpe som gir god effekt utviklet for nordiske forhold.

  • Spar 9 %
  kr 21.990,00, Spar kr 2.000,00
 • kr 19.990,00
Antall:  
 • Leveringsinformasjon

  Du blir kontaktet av montør for å avtale levering/installasjon

Blant markedets minste 

Glir sømløst inn i ethvert hjem Shorai har et elegant design – og er blant markedets aller minste. Den hvite, blanke finishen og det diskré, moderne uttrykket gjør at den glir smidig inn i de skandinaviske hjem. 

Liten, men smart 

En rekke intelligente funksjoner Shorai er utstyrt med en rekke funksjoner som hever både komfort og brukervennlighet. Spar enda mer strøm med uketimer og trinnløs effektjustering. Den unike peisfunksjonen er designet for å optimalisere spredningen av varmen fra ildsted, og gjør Shorai velegnet for alle som har peis eller vedovn – hjemme eller på hytta. 

Varmepumpe for nordisk klima 

Fabrikkgaranti ned til -25 °C Shorai er en del av vår Nordic Design-serie, som gjør den spesialdesignet for det nordiske klimaet. Den kraftige kompressoren sørger for varme selv i svært kaldt klima – og har fabrikkgaranti helt ned til -25 °C.

Shorai har innedel med eksklusivt og kompakt, avrundet design som gjør at innedelen virker mindre. Modellen er utstyrt med blant annet LED belysning, peisfunksjon og vedlikeholdsvarme (5 - 13 C)

  • Varekode
   ToshShorai25
 • Installasjon
  Ingen, Standard

Når du har gjennomført kjøpet av en varmepumpe her på markedsplassen vil vi sende ordren til en av våre forhandlere/montører i ditt lokalområde. Du vil så bli kontaktet av montør innen 3 virkedager for en kort gjennomgang og å avtale dato for installasjon.

Montør vil normalt sett kunne installere pumpen innen 14 dager - eller annet ønsket tidspunkt.

Til installasjonen har montør med seg varmepumpen og eventuelt tilbehør du har bestilt.