Trygt og smart hjem i ferietiden

Få hjelp

Trygt og smart hjem i ferietiden

Ferietiden nærmer seg, og mange nordmenn ser frem til å reise bort. Med en smarthusløsning i boligen eller på hytta, kan du reise med ro i sjelen, vel vitende om at eiendommen din er under oppsyn. Smarthusløsninger gir deg muligheten til å overvåke hjemmet ditt med et bredt spekter av sensorer, inkludert dør- og vindussensorer, bevegelsessensorer, og sensorer som oppdager vannlekkasjer og brann. Alt kan kobles sammen mot en sentral, og du får varsler direkte på telefonen hvis noe uforutsett skjer.

En sikrere hverdag, også når du er borte

Med sensorer som forteller deg om vinduene er åpne eller lukket, om døren er låst, og om kaffetrakteren er skrudd av, kan du enkelt holde oversikt over hjemmet ditt. Dette gir deg muligheten til å handle raskt dersom noe avviker fra normalen, uansett hvor du befinner deg.

Hold øye med boligen selv om du er på ferie

Motta en melding på mobilen når barna låser seg inn i huset eller når noen kommer hjem. Du kan også tilpasse hvilke funksjoner som skal være tilgjengelige basert på hvem som kommer hjem, for eksempel ved å stenge av platetoppen på kjøkkenet. Dette gir deg trygghet, selv når du er langt unna.

Smarte dørlåser og ringeklokker for ekstra sikkerhet

Det finnes mange løsninger for smarte låser, fra enkle motorer som fungerer som en digital låsvrider, til komplette smartlåser som erstatter både håndtak og låskasse. Hvilken løsning som passer best for deg avhenger av budsjett, behov og designpreferanser. Med en smart lås kan du låse opp døren med kode, fingeravtrykk eller app, og du slipper bekymringen med nøkler. Det er enkelt å gi tilgang til de som skal inn i boligen, selv når du er bortreist.

En smart ringeklokke varsler deg på mobilen og viser hvem som står ved døren. Slik kan du selv vurdere om det er verdt å pause feriemoroen for å ta kontakt med den som ringer på.

Alarm og sikkerhet i ferietiden

De tre viktigste varslene du vil ha fra hjemmet eller hytta er brann, innbrudd og vannlekkasje. I tillegg er bevegelsesdetektorer og kameraer nyttige for å gi deg full oversikt via telefonen din. Dette gir ekstra trygghet mot uvedkommende besøk, selv når du er langt unna på ferie.

Del dine feriehistorier

Har du opplevd en situasjon hvor smarthusløsningen reddet ferien din? Del gjerne dine erfaringer med oss og andre kunder. Din historie kan hjelpe andre med å se verdien av en smarthusløsning, og sammen kan vi skape tryggere hjem og hytter for alle, spesielt i ferietiden.