Heimgard Technologies

Få hjelp

Heimgard

Heimgard er et varemerke under Heimgard Technologies, et norsk teknologiselskap som utvikler smarthusløsninger for det internasjonale markedet. Vi tror på full frihet til å velge og kombinere ulike merker og systemer. Og vi er kompromissløse på sikkerhet!

Hvor smart vil du at hjemmet ditt skal være?

Med smarthus-teknologi fra Heimgard kan du enkelt styre hjemmets elektriske hjelpemidler fra telefonen, fra bryterpanel og med stemmen. Lys, varme, lås, alarm, sikkerhet og mye mer. Smarte hjem reduserer energiforbruket, gjør hverdagen enklere, og skaper trygghet og komfort.

Fremfor å snakke om komponenter og protokoller, ser vi i Heimgard på hvordan vi kan forenkle hverdagen til folk flest ved å tilby komplette løsninger for et tilkoblet hjem. Hva med ennøkkelfri hverdag, et sikrere hjem, eller en løsning som hjelper deg med å spare energi, hvor du har friheten til å kunne kontrollere hjemmet uavhengig av hvor i verden du befinner deg.
 
Heimgard tilbyr et bredt utvalg av smarthuskomponenter under egen merkevare, men siden vi har bygget smarthusløsningen vår på den åpne Zigbee-standarden, kan du benytte deg av et bredt utvalg smarthusprodukter fra en rekke kjente produsenter. Lyspærer fra Philips Hue eller IKEA, elektroniske dørlåser fra flere produsenter, termostater og dimmere fra ELKO eller sensorer fra Samsung SmartThings for å nevne noen.

Start gjerne i det små, bli forelsket, og utvid når du vil.
Du finner mer informasjon på heimgard.com

Heimgard OMNI Smart Mesh. - Oppdag fremtidens tilkoblede hjem i dag! 

Det er fortsatt begrenset hvor mange som har en smarthus hub øverst på ønskelisten sin.
 
Heimgards nye og revolusjonerende OMNI Smart Mesh med Wi-Fi 6 er utviklet og designet i Norden. Den skaper et trådløst nettverk som dekker hele boligen, uten dødsoner hvor du tidligere har opplevd treg eller ingen internettilkobling. I tillegg har vi bygget inn en Heimgard smarthus hub, slik at du kan kontrollere alt fra sikkerhet og dørlås til inneklima og energiforbruk i en og samme løsning. En langsiktig løsning uten behov for ekstra investeringer i en «smarthus hub» når man skal i gang med en sømløs og tilkoblet hverdag.
 
For boliger eller fritidsboliger uten innlagt internett er Heimgard Hub 4G den perfekte løsningen. Her får du en mobilt bredbåndsrouter og smarthus hub i ett og samme produkt. Slik får du Wi-Fi internett via 4G, samt smarthus på hytta eller et annet sted hvor du ikke har internett via fastlinje.
 
I tillegg tilbys både Heimgard Hub som en tradisjonell smarthus hub samt Heimgard Hub Pro som har batteri- og 4G nettverksbackup via SIM-kort for. Sistnevnte rettet mot de som ønsker et rimeligere og mer fleksibelt sikkerhetssystem, med mulighet for å koble seg opp mot døgnbemannet alarmsentral direkte fra Heimgard app.
 
Sikkerhet og alarm

Med Heimgard’s fleksible og smarte alarmsystem kan du sove godt i hus og hytte, i trygg forvissning om at hjemmet og familien alltid er beskyttet. Heimgard har et bredt utvalg av smarte overvåkningskameraer, sensorer, dørlåser og detektorer - alt du trenger for å beskytte hjemmet.
 
 Du får umiddelbar varsling på telefonen dersom en sikkerhetsdetektor utløses. Det gjør at du kan senke skuldrene selv når du har stengt ned hytta for sesongen, eller om du bare er på butikken for å handle. Det hjelper nemlig lite at røykvarslere eller lekkasjedetektorer piper både høyt og lenge, hvis du ikke er til stede og kan høre dem.
 
 Du benytter smarthuskomponenter som sikkerhetssensorer. Start i det små med en optisk røykvarsler eller tre, som også gir deg beskjed på telefonen om noe uforutsett skjer, eller installer en komplett smart alarm- eller sikkerhetspakke.
 
 Du kan også, i de periodene du ønsker, velge å betale for tilknytning til Avarn Securities 24/7 alarmsentral, hvor vekterutrykning er inkludert. Ingen bindingstid, ingen mellomledd, kun den ekstra sikkerheten til en svært konkurransedyktig pris. Og kanskje best av alt, du har den samme, lave månedsprisen, uavhengig av hvor mange sikkerhetskomponenter du har koblet opp. Det skal selvfølgelig ikke straffe seg å gjøre boligen sikrere.
 

Nøkkelfri Hverdag

Med smartlås fra Heimgard får du en nøkkelfri og mer fleksibel hverdag. Du kan låse opp døren ved å bruke en personlig kode på berøringspanelet, med en av 5 medfølgende nøkkelbrikker (RFID) eller med ditt eget fingeravtrykk. Koblet opp mot ditt smarte hjem fra Heimgard kan du også administrere låsen direkte fra mobiltelefonen.
 
Låsen leveres også med et sett reservenøkler dersom alt annet skulle feile. Slipp inn håndverkeren når du er på jobb, ta en joggetur uten et irriterende nøkkelknippe i lommen og send barna til skolen i trygg forvissning om at de aldri glemmer nøklene igjen. Du kan også knytte dørlåsen til alarmsystemet, slik at det deaktiveres når du taster inn koden. Enkelt, trygt og fleksibelt.
 
Inneklima og belysning 

En app gjør det nødvendigvis ikke lettere å skru av og på lyset på en lampe eller å senke temperaturen på én ovn, men det gir deg en rekke flere muligheter til å forenkle hverdagen.
 
Få full kontroll over innemiljøet og automatiser alt fra romtemperatur og luftfuktighet til belysning og faste morgenrutiner.
 
Bruk appen til å dimme lysene og justere gulvvarmen i gangen. Programmer kaffemaskinen på kjøkkenet til å skru seg på til bestemte klokkeslett. Lag en “scene” som aktiverer flere automatiserte handlinger, iverksett fra appen eller fra en smart bryter på veggen. Slik kan du enkelt skru av alt lys og senke temperaturen når du forlater boligen, eller når du legger deg for kvelden.
 
Sveip hytta varm 

Finnes det noe bedre enn å komme til en ferdig oppvarmet hytte etter en lang tur? Bruk mobilen for å skru opp varmen så temperaturen er perfekt når du kommer frem, eller bruk tidsstyringsfunksjonen.
 
Du kan enkelt styre panelovner og gulvvarme med den brukervennlige appen - uansett om du er her eller der. Juster varmen på badet manuelt i appen, eller sett regler for at oppvarmingen skal slås på i helgene eller når temperaturen synker under en viss verdi. Du trenger aldri mer å bekymre deg for frosne rør!
 
Moderne strømsparing, uten å fire på komforten

Få full oversikt over strømforbruket og ta grep før strømregningen løper løpsk. Med stadig høyere strømpriser har smart energistyring enorm verdi.
 
Heimgard’s app og tilkoblede enheter gjør at du kan overvåke, regulere og automatisere energiforbruket. Du kan for eksempel sette opp regler basert på ønsket romtemperatur. I oppholdsrom kan du da senke temperaturen på dagtid mens familien er på jobb og skole, men likevel sikre at det er behagelig når du kommer hjem til middag. På soverommene er det kanskje omvendt?
 
Kontroller panelovner, gulvvarme eller VVB i en og samme løsning. Du velger selv om du vil kontrollere enkeltstående varmekilder, et rom eller hele boligen.
 
 Every home can be smart. We are here to make it happen.

Produkter: 121 av 21