Altered Power AS / HYRE

Få hjelp

Oppstartsselskapet Altered Power AS  i Bergen har utviklet HYRE - et energikit for friluftsmennesker.


Med HYRE i sekken har du med deg evigvarende energi på tur! Vi skaper en trådløs verden som revolusjonerer batteribruk slik man kjenner det i dag.

HYRE trådløs powerbank lagrer og fordeler strøm trådløst til alle dine elektroniske dingser. Energien hentes fra naturen ved hjelp av HYRE trådløst solcellepanel og overføres til powerbanken eller direkte til dine enheter. Etter å ladet HYRE Powerbank med energi fra solen kan du bruke powerbanken til å levere energi til HYRE lykten i teltet ditt når solen er gått ned. Det unike med lykten er at den bare veier 51 gram og den gir veldig godt lys i mange timer.

HYRE er starten på et økosystem som forsyner deg med lyd, lys, varme, kjøling og kommunikasjon - alt ved hjelp av ett eneste batteri - nemlig HYRE trådløs powerbank.

Vi leverer også en lekker ladeplate i heltre eik, som er et perfekt tilskudd til husholdningen. Ladeplaten kan brukes til å lade HYRE trådløs powerbank før du reiser ut på tur og som en ordinær trådløs ladeplate i hjemmet.

Vi lever alt dette i et energikit som inneholder HYRE Powerbank, HYRE Solcellepanel, HYRE Lykt, HYRE Ladeplate, samt tilbehør som Voile Stropp og en USB-kabel.

Half Nature. Half Science.