Få hjelp

Apple AirTag (1. gen) 1pk - Hvit

  • Varekode
   49967
  • EAN/GTIN
   194253215356
 • 0
  4   – Fordelspoeng
  • kr 399,00
  Solgt av Teleoutlet - One2cel AS
  Antall:  
  På lager

  AirTag fra Apple

  Standard levering
  (3-5 virkedager)
  Høydepunkter (Les mer)
  • Nøyaktig posisjon
  • Ultra Wideband-teknologi

  Finn tingene dine enkelt med AirTag! Fest én til nøklene dine, legg en annen i ryggsekken din – og vipps, de er på radaren din i Finn iPhone-appen. Der kan du også spore opp Apple-enhetene dine og holde kontakten med venner og familie.

  Med AirTag kan du:

  Feste til nøklene dine: Slutt å lete etter nøklene dine. AirTag gir deg nøyaktig posisjon.
  Legge i ryggsekken: Har du en tendens til å glemme ryggsekken din? AirTag hjelper deg med å finne den raskt.
  Sporing i Finn iPhone-appen: AirTag vises i Finn iPhone-appen, slik at du kan spore den og andre Apple-enheter.
  Og det beste av alt? Del AirTag med opptil fem personer. Så ting som alle bruker – som en paraply, en sykkel eller familiens bilnøkler – kan spores av venner og familie.

  Ping det. Finn det. Hvis du mister noe som lommeboken din, er det ikke lenger noe problem når du har AirTag festet til den. Du kan spille av en lyd på den innebygde høyttaleren ved å gå til den nye Gjenstander-fanen i Finn iPhone-appen. Eller bare si “Hei Siri, finn lommeboken min.” Hvis den er i nærheten – for eksempel under sofaen eller i neste rom – følg bare lyden, og søket er over.

  Kaldt. Varmt. Varmere. Varmest. Hvis AirTag er i nærheten, kan iPhone-en din lede deg rett til den med Presisjonsfinning. Den viser deg nøyaktig avstand og retning takket være den innebygde Ultra Wideband-teknologien.

  Mistet modus gjør det enda enklere. Akkurat som med andre Apple-enheter, kan du sette AirTag i Mistet modus. Når den blir oppdaget av en enhet i nettverket, får du automatisk en melding. Du kan også konfigurere det slik at noen kan få kontaktinformasjonen din ved å trykke på AirTag med en NFC-kompatibel smarttelefon – det samme som lar folk betale med telefonene sine.

  Personvern er innebygd. Bare du kan se hvor AirTag er. Plasseringsdataene dine og historikken lagres aldri på selve AirTag. Enheter som videreformidler posisjonen til AirTag, forblir også anonyme, og plasseringsdataene er kryptert hele veien. Så selv Apple vet ikke hvor AirTag er eller hvilken enhet som hjelper til med å finne den. AirTag er designet for å motvirke uønsket sporing. Hvis noen andres AirTag havner i tingene dine, vil nettverket merke at den reiser sammen med deg og sende iPhone-en din en advarsel. Hvis du fortsatt ikke finner den etter en stund, begynner AirTag å spille en lyd for å gi deg beskjed.

   • Varekode
    49967
   • EAN/GTIN
    194253215356
  • Generelt
   • Produsent
    Apple

  På markedsplassen handler du direkte fra ulike leverandører. Etter innleggelse av ordre vil den sendes som standard postpakke. Sporing av sendingen vil du motta direkte fra den aktuelle transportør.

  Dersom du har bestilt et produkt med installasjon så vil man i etterkant bli kontaktet av montør for å avtale detaljer nærmere. Se det enkeltes produkts sider for nærmere informasjon om installasjon og levering.

  På markedsplassen betaler du 99,- i frakt på alle varer som ikke inkluderer installasjon.