Få hjelp

JBL Flip 6

  • Varekode
   47236
  • EAN/GTIN
   6925281994258
 • 0
  14   – Fordelspoeng
  • kr 1.399,00
  Solgt av Teleoutlet - One2cel AS
  Antall:  
  På lager
  • Svart
   Hvit
   Blå
   Blågrønn
   Farge: Svart

  Nyt favorittmelodiene dine uansett hvor du er, med den bærbare JBL Flip 6-høyttaleren!
  Enten du er på stranden, ved bassenget eller i parken, er alt du trenger å gjøre å koble til enhetene dine via Bluetooth. Da kan du glede deg over musikken din i hele 12 timer, oppgradert med den fantastiske JBL Original Pro Sound-kvaliteten.

  __PRESENT__PRESENT__PRESENT__PRESENT__PRESENT

  __PRESENT

  __PRESENT
  Standard levering
  (3-5 virkedager)

  Sjekk ut den fantastiske JBL Flip 6 bærbare høyttaleren – den perfekte reisepartneren for din musikkopplevelse! Med en IP67-sertifisering trenger du ikke å bekymre deg for vann eller sand når du tar med høyttaleren din hvor som helst. Du får hele 12 timer med spilletid fra bare én oppladning, så du kan nyte favorittlåtene dine hele dagen med den forbedrede JBL Original Pro Sound.

  Med JBL Original Pro Sound kan du virkelig føle hver eneste tone i musikken din, takket være den klare lyden som leveres av den optimaliserte driveren, separate diskanten og de kraftige bassradiatorerne.

  Koble enkelt til opptil to enheter som bærbar PC, nettbrett, smarttelefon eller iPod via Bluetooth og strøm favorittmusikken din trådløst med god kvalitet uansett hvor i rommet du er.

  For en enda mer imponerende lyd kan du koble to PartyBoost-klare høyttalere sammen via Bluetooth og virkelig løfte stemningen.

  Med en batteritid på opptil 12 timer per lading kan du nyte musikken over lengre perioder uten avbrudd. Og med IP67-sertifiseringen kan du ta med høyttaleren til stranden eller parken uten bekymringer for støv eller vann.

  Tilpass din musikkopplevelse på en enkel og praktisk måte med JBL Portable-smartappen som lar deg justere innstillingene for din Flip 6 og styre musikken din.

  Med et design som kombinerer stor lyd i en liten og bærbar pakke, er Flip 6 den perfekte følgesvennen for enhver anledning. Plasser den både horisontalt og vertikalt for å tilpasse seg ditt behov og omgivelser.

  __PRESENT__PRESENT__PRESENT__PRESENT__PRESENT

  __PRESENT

  __PRESENT
   • Varekode
    47236
   • EAN/GTIN
    6925281994258
  • Farge
   Svart, Hvit, Blå, Blågrønn
  • Generelt
   • Produsent
    JBL

  På markedsplassen handler du direkte fra ulike leverandører. Etter innleggelse av ordre vil den sendes som standard postpakke. Sporing av sendingen vil du motta direkte fra den aktuelle transportør.

  Dersom du har bestilt et produkt med installasjon så vil man i etterkant bli kontaktet av montør for å avtale detaljer nærmere. Se det enkeltes produkts sider for nærmere informasjon om installasjon og levering.

  På markedsplassen betaler du 99,- i frakt på alle varer som ikke inkluderer installasjon.