Liten panelovn

Få hjelp

En liten panelovn kan ofte være godt nok

På jakt etter ny panelovn? Da kan det være smart å vurdere hvilken størrelse og effekt du har behov for. Kanskje en liten panelovn kan gi deg den varmen du trenger.

Hvilken panelovn passer til rommet?

Det kan ha mye å si hvilket rom panelovnen skal brukes i. Skal du varme opp et lite toalett eller et vindfang på noen få kvadratmeter, er gjerne ikke energibehovet like stort som det er i stua. Da trengs det heller ikke en veldig kraftig panelovn.

Som med de fleste varmekilder fungerer også panelovner slik at du opplever mer varme jo nærmere du kommer ovnen. I et større rom kan det derfor være verdt å vurdere om det er best med én stor ovn, eller om det er behov for å spre varmen med flere små.

Utvalget i farger, former og materialer har økt med årene, så du har mange valgmuligheter når det kommer til designet på panelovnen din. Du kan for eksempel få ovner i glass, smale ovner eller små rektangulære panelovner.

Finn en liten panelovn som passer for deg

Fjordkraft Markedsplass tilbyr våre samarbeidspartnere flere panelovner som passer ulike romstørrelser. Mange av ovnene kan kobles opp mot Fjordkraft-appen for enkel varmestyring, slik at du kan spare strøm og bruke panelovnen din smartest mulig.