Om Fjordkraft Markedsplass

Få hjelp

På Fjordkraft Markedsplass finner du utvalgte produkter fra klimanøytrale og pålitelige leverandører.

Det er Fjordkraft AS som eier markedsplassen, men varer og tjenester kjøper du direkte fra ulike forhandlere som er registrert som selgere på markedsplassen. Både forhandlerne og produktene er godkjent av Fjordkraft før de gjøres tilgjengelig på markedsplassen, slik at du alltid kan være sikker på at du gjør en god og trygg handel. Betaling skjer gjennom vår partner Collector Bank. Du kan velge mellom ulike betalingsmåter, og om du vil betale med en gang eller senere. 

Har du spørsmål kan du alltid kontakte oss i Fjordkraft, dersom spørsmålet gjelder et bestemt produkt kan du også kontakte selgeren direkte på produktsidene. Vi har også samlet mange av de vanligste spørsmålene her.

Du kan lese mer om vilkårene for å handle på Fjordkraft Markedsplass her.

Fjordkraft Markedsplass gir deg mer for pengene og hjelper deg til en enklere hverdag.


Om Fjordkraft

Fjordkraft er hele Norges strømleverandør. Hver dag leverer Fjordkraft strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor. I tillegg til strømavtaler med fornøydgaranti tilbyr Fjordkraft billige og gode mobilabonnement. 

Fjordkraft er et børsnotert selskap med over 4000 eiere. Du finner vårt hovedkontor i Bergen. Vi har også avdelinger i Sandefjord, Hamar, Kongsvinger, Trondheim, Sortland, Oslo og Stavanger. 

Vil du vite mer kan du besøke oss på fjordkraft.no